Amsterdam vanaf het water biedt een nieuwe kijk op de stad.

By  |  0 Comments

De mooiste salonboten in het hartje van Amsterdam

Heerlijk op een klassiek salonboot genieten door de kanalen van Amsterdam, wie wil dat nu niet. Varen over de smalle grachten van de oude Amsterdamse regio de Jordaan, door het hart van de rosse buurt of genieten van moderne architectuur. Tijdens zo’n salonboot vaart kan men van een ontbijt genieten, lunch of diner of een afternoon tea.

Privé en zakelijke gezelschappen kunnen genieten op de salonboot van een drankje en een hapje en de kapitein vertelt u over de historische feiten van Amsterdam. De vierhonderd jaar oude grachtengordel is het waard om bekeken te worden van een van onze stijlvolle salonboten in amsterdam. Wij hebben boten waar je gezellig met twaalf personen een rondvaart kunt maken of boten waar u met een zakelijk gezelschap van dertig personen op kunt.

Amsterdam is eenSalonboten Amsterdam romantische stad en het toeft niet Valentijnsdag te zijn om als koppel een heerlijke romantische rondvaart te maken. Voel de magie en de romantisch stemming als we varen langs de magische grachtenpanden. Onze historische en authentieke salonboten zijn de perfecte combinatie voor uw trouwfeest, het is dus letterlijk in het huwelijksbootje stappen bij ons. Wij verzorgen de hapjes en bruisende drankjes en ook voor muziek wordt gezorgd.

Amsterdam heeft meer dan tweehonderd ligplaatsen en wij kunnen u met onze salonboten naar elke vergaderlocatie brengen, huis of hotel. Een goed optie voor zakenmensen die niet gestrand willen zijn op autobanen en kruispunten. Genietend van een boottocht, onder het genot van een hapje en drankje heeft u een frisse start om de dag te beginnen.

Onze salonboten zijn een ideale locatie voor ontbijt, lunch, diners, verjaardagen, bruiloften en zakelijke evenementen. Wij hanteren scherpe prijzen en we zorgen er met zijn alleen voor dat u van het mooiste uitzicht kan genieten. Heerlijk varen door het Venetië van het Noorden,want terecht zo wordt Amsterdam ook genoemd.

Onze boten voorzien aan alle wensen, er is een bar, toilet, verwarming en natuurlijk ook een keuken behoor tot het interieur. Wilt u een Engelse variant terugvinden? Neem dan een kijk op : Canal Boat Trip Amsterdam! Vermijd de drukte en bewonder de grachten op een klassieke historische salonboot met een intieme en luxueuze sfeer. Laat u verrassen door de grootheid van de herenhuizen en tal van andere bezienswaardigheden van het adembenemende Venetië van het noorden.

Onze salonboten staan tot uw dienst om langs de schilderachtige gebouwen te ervaren van onze hoofdstad, inspirerende rondvaarten te maken en onder pittoreske bruggen door te varen. Wij bieden een breed scala aan rondvaarten in Amsterdam en als u uw feest of happy hour bij ons wilt vieren, dan horen wij dit graag! Neem vrijblijvend contact met ons op als u gebruik wilt maken van onze salonboot vloot.