Fantastische ophaalservice van uw oude auto in Amsterdam!

By  |  0 Comments

Sloopauto in Amsterdam ophalen? Dat is zo gebeurd!

Uw auto is goed voor de sloop en u weet niet waar u hem kan brengen? Bent u op zoek naar een sloopbedrijf in Amsterdam om uw auto te komen ophalen? Uw auto is afgekeurd en u mag er niet meer mee rijden en u wil er vanaf? U wil uw auto niet gewoon als oud ijzer verkopen en u zoekt nog een bestemming voor de onderdelen van de wagen?

Contacteer ons dan via onze website of telefoonnummer: 06-42521479.
Onze medewerkers staan steeds tot dienst om u te helpen uw vragen te beantwoorden over het ophalen van uw sloopauto.

Wie zijn wij?
Wij komen uw sloopauto ophalen in Amsterdam en zorgen voor een correcte prijs voor uw wagen. Onze firma is gespecialiseerd in hetSloopauto Service Amsterdam samenbrengen van aanbieders en klanten die een juiste en marktconforme prijs willen betalen voor sloopauto’s en /of onderdelen hiervan. Wij proberen ook te bemiddelen zodat u een eerlijke en correcte prijs ontvangt voor uw sloopauto. Zelfs indien meerdere van onze klanten geïnteresseerd zijn dan nemen wij voor u het hoogste bedrag dat ze nog voor uw wagen of onderdelen willen betalen.

Alleen maar voordelen voor u:
– U hoeft niet op zoek te gaan naar een plek waar u de auto kwijt kunt
– U hoeft zich niet te verplaatsen om verschillende prijzen te vergelijken, wij doen dat voor u!
– U krijgt direct het bedrag cash uitbetaald
– U krijgt van ons gratis het RDW vrijwaringsbewijs
– En dit kan heel snel gebeuren na akkoord en afspraak ophalen sloopauto
– Wij komen hem ophalen en leveren hem aan een erkend STIBA demontagebedrijf dat werkt volgens met een geldig certificaat Kwaliteits Zorg Demontage (KZD).

Deze demontagebedrijven werken volgens het groene label en dat wil zeggen dat ze uw onderdelen duurzaam willen een tweede leven schenken volgens de reglementeringen die nu van toepassing zijn. Dus u mag er zeker van zijn dat uw sloopauto nog in goede handen terecht komt.

Wat is belangrijk voor ons voor we uw sloopauto komen ophalen te Amsterdam:
– Het merk van de wagen en het kenteken
– Het bouwjaar van de auto
– Foto’s van de wagen met de eventuele schade: indien uw wagen schade heeft opgelopen door een ongeval

Met deze gegevens spreken wij onze contacten aan in de verschillende demontagebedrijven om zo voor u een zo mooi mogelijke prijs te verkrijgen. Na onze onderlinge afspraak juist nog een datum afspreken en de auto is weg en u krijgt er bovendien nog een centje bovenop.

Meer weten over onze werkzaamheden? Of vragen over de procedure? Neem dan nu contact met onze medewerkers. Zij staan steeds paraat om u verder te helpen.