Micro SD kaart kopen bij de nr 1 van Nederland

By  |  0 Comments

Microsdkaartkopen – De specialist in Micro SD Kaarten

Hoewel de opslag capaciteit van veel elektronische producten zoals smartphones in de laatste jaren sterk is gestegen zijn er echter maar enkele merken die ook echt smartphones met meer dan de standaard 8GB of 16GBMicroSDKaartkopen aan opslag leveren. Daarnaast is het bij sommige modellen ook niet mogelijk het standaard geheugen uit te breiden. Gelukkig bij de meeste wel en waar beter dan bij microsdkaartkopen.nl haal je de snelste micro SD kaarten met de meeste opslag capaciteit voor de laagste prijs?

Het kopen van een micro SD kaart gaat simpel en snel dankzij een overzichtelijke homepage waarop alles wat je zoekt te vinden is. De verschillende modellen en een algemene product informatie staan netjes vermeldt op de homepage en aan de hand van product-links boven op de pagina kun je direct het gewenste model selecteren, dit brengt je direct naar een model specifieke pagina met extra informatie.

Om de aankoop aantrekkelijker te maken wordt direct het prijsverschil laten zien met waar de micro SD kaarten elders zouden kosten. Bestaande klanten kunnen zich aanmelden om hun aankopen bij te houden en nieuwe klanten kunnen zich aanmelden maar dit is niet noodzakelijk om een bestelling te plaatsen.

Microsdkaartkopen.nl levert kwalitatief zeer goede micro SD kaarten tegen een zeer lage prijs. De kaarten zijn van het merk ADATA wat bekent staat goede producent wanneer het komt op verschillende soorten geheugenkaarten.

Van dit merk worden er verschillende modellen aangeboden die verschillen in de grootte van de opslag capaciteit. Ook worden er de zogenoemde UHS micro SD kaarten aangeboden.
UHS staat voor “Ultra High Speed” en deze modellen komen met een opslag capaciteit van 16GB en 32GB en zijn tot bijna 50% sneller dan standaard micro SD kaarten.
De standaard kaarten die geleverd worden zijn te krijgen met een opslag capaciteit van 16GB, 32GB en 64GB.

De prijzen van deze kaarten zijn zeer aantrekkelijk. Voor 16GB betaal je €.6.75 waar je elders al snel bijna €.18,- betaalt. Over het algemeen betaal je bij microsdkaartkopen.nl als snel de helft minder dan bij andere aanbieders. Naast een voordelige prijs zijn er nog een aantal pluspunten om hier je micro SD kaarten te kopen.

Als je bestelt vóór 17:00 dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden en de verzendkosten bedragen slechts €.2,95. Verder zijn er verschillende betaal mogelijkheden zoals Ideal, Paypal, MasterCard en Visa.

Waar je ook maar een micro SD kaart voor nodig hebt, bij microsdkaartkopen.nl weet je zeker dat je goed zit. Met een uitgebreide keuzemogelijkheid, lage prijzen en snelle levering kunnen we niet anders dan concluderen dat dit dé website is waar je terecht kunt als je opzoek bent naar een goede micro SD kaart.